Elrato
Kontaktandmedeeenru
Otsi:
TootedTeenusedEttevõttestPartneridUudisedReferentsidKliendile
  
Positron 2023 

Positron 2023. Elektriala tulevikutegijate kohtumispaik.

22.-23. septembril, UNIBET ARENA.

Elrato AS on kohal.
Tutvustame oma tooteid, uuendusi ja perspektiive.

SECE 4000 ja SECE 2500 töökindlad ja turvalised peajaotusseadmed tagavad katkematu toite   elektrivarustussüsteemis. ARCON elektrikaarleegi vastane kaitsesüsteem kaitseb personali, kinnisvara ja isegi peajaotusseadet ennast elektrikaare toimest tingitud kahjude vastu. Tänu eriti kiirele rakendumisele kustutatakse kaarleek 1,4 ms jooksul, mis võimaldab elektrivarustuse taastada ilma suurema remondita jaotusseadme rikkekohas.

   

Kaitselülitite tööparameetrite haldussüsteemi BreakerVisu abil saate enda ettevõttes elektrijaotussüteemist ülevaate ja energiakuludest täieliku informatsioon. Täiuslik logisüsteem kirjutab üles kõik sündmused, mõõdetud elektrilised väärtused ja energiakulutuse kõigi süsteemi ühendatud kaitselülitite kaupa. Süsteem genereerib ISO 50001 standardile vastava energiakulu aruandluse energia kokkuhoiu ja sellega kaasneva keskonna säästmise võimaluste analüüsiks. BreakerVisu räägib nii inglise, eesti kui ka vene keeles.

   

Innovatiivne andmevahetus-süsteem SmartWire-DT: see on lahendus hoone– ja tööstusautomaatika komponentide, masinaehitusjuhtseadmete  ja tootmisliini andurite ühendamiseks. Kuni 99 automaatkontrolli seadet saab ühendada ühele SWD liinile. Kontroller-, juht- ja signaalaparatuur, kaitselülitid, kontaktorid, sagedusmuundurid, platsi aktuaatorid ja I/O moodulid ei vaja enam täiendavat sekundaarahelate juhtmestamist ja on hallatavad üle SmartWire-DT andmevahetusliini.

   


Reaktiivenergia kompensaatorite edasiarendus Hübriidkompensaator sisaldab endas nii tavapäraseid kontaktorlülituses kondensaatorastmeid kui ka kiireid türistorastmeid. Seade tagab baasvõimsuse kompenseerimise kontaktorlülituses kondensaatoritega ja tarbijate kiiretest protsessidest tingitud tipuvõimsuse kompenseerimise türistorlülituses kondensaatoritega. Kokkuvõtlikult töötab seade sujuvamalt, kontaktorlülitusi ja sellega kaasnevaid transient nähtusi on vähem, samas võimsustegur püsib soovitud väärtusel tänu türistorkommutaatorite on-line võimekusele.

   


ELK-SR tooterühma kuuluv elektrikilp SEIF on kuni 1600A välijaotla. See on lahendus suure võimsusega jaotusseadmete paigaldamiseks välitingimustesse. Välijaotlate kasutamine on vajalik kui puudub tavapärane hoone või alajaam ja jaotusseadmed peavad seisma maasoklil põllul. Samuti tekib välijaotlate vajadus, kui hoones puudub nõuetele vastav tuletõkketsooniga eraldatud kilbiruum või ei soovita peakilpe mingil muul põhjusel, näiteks ruumipuudusel või ohutuse eesmärgil hoonesse paigaldada.