Elrato
Kontaktandmedeeenru
Otsi:
Pingelised nõudmised, pingevabad lahendused
TootedTeenusedEttevõttestPartneridUudisedReferentsidKliendile
  
AS Elrato 

AS Elrato on üks suuremaid eesti kapitalil tegutsevaid elektrijaotus- ja juhtimisseadmete tootjaid. Täna anname tööd 31 inimesele. Viimaste aastate käibed on olnud üle 4 milj EUR.

Põhitegevusaladeks on:
· madalpinge ja keskpinge elektrijaotus- ja juhtimisseadmete tootmine ning müük;
· elektri- ja valgusmõõtmiste teostamine;
· elektripaigaldiste tehniline kontroll.

Madalpinge tootevalik algab korterite väikeste rühmakilpidega ja lõpeb alajaamade jaotusseadmetega. Samuti pakume juhtimis- ja tööstusautomaatika kilpe. Elektrienergia paremaks kasutamiseks pakume reaktiivenergia kompensaatoreid ja passiivfiltreid. Ehitusplatside elektrivarustuseks on meil pakkuda eraldi tootesari.

Keskpinge osas pakume mõõtekappe ja EATON jaotusseadmeid.

Turu ja aja nõuetega kaasaskäimiseks tegeleme ise tootearendusega ja projekteerimisega. Oleme originaali valmistajad ja meie tooted on läbinud konstruktsiooniomaduste kontrolli I2PS laboris.

Elektri- ja valgusmõõtmiste teenuse pakkumiseks on meil akrediteeritud Mõõtelabor (L 105) ja elektripaigaldiste tehniliste auditite teostamiseks akrediteeritud Kontrolliosakond (I 019). Mõlemad üksused omavad suurte kogemustega erialaspetsialiste.

AS Elrato kvaliteedipoliitikaks on pakkuda kõikidele klientidele kõrge kvaliteeditasemega elektrikilpe. Selleks nõustame kliente, oleme paindlikud ja jälgime klientide ja seadusandluse nõudeid.

Usaldust ettevõtte vastu kinnitavad kvaliteedijuhtimissüsteemi vastavus ja sertifitseerimine standardi ISO 9001 nõuete järgi ning Mõõtelabori ja Kontrolliosakonna akrediteerimine.

Mart Aguraiuja
Juhataja